Tietojen anonymisointitoiminto poistaa tavanomaiset henkilötiedot, kuten syntymäajan, henkilötunnuksen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, ennen kuin tiedot lähetetään palvelimelle. Tämä toiminto koskee kuitenkin vain tekstimuotoista syötettä. Jos tiedot sisältyvät liitetiedostoon, henkilötietoja ei voida poistaa. Liitteet poistetaan automaattisesti 90 päivän kuluttua, eikä tätä toimintoa voi poistaa käytöstä.