Tilin ja tietojen poistaminen

Voit poistaa yksittäisiä keskusteluja, ladattuja tiedostoja tai koko DirectCase-tilisi milloin tahansa. Kaikki poistetaan profiilistasi, tämä sivu näyttää mistä.

Tämä sivu koskee DirectCase-verkkosovellusta ja DirectCasen mobiilisovelluksia (Android-sovellustunnus ai.directcase.app).

Poistaminen profiilista

Kirjaudu sisään ja avaa profiilisi. Siellä voit poistaa yksittäisen keskustelun, ladatun tiedoston tai koko tilisi. Tilin poistaminen poistaa kirjautumistietosi sekä keskustelusi ja tiedostosi, eikä toimintoa voi peruuttaa.

Jos sinulla on aktiivinen tilaus, peru se ensin, tilin poistaminen on estetty niin kauan kuin tilausta laskutetaan. Profiili → Peru tilaus peruuttaa sen välittömästi, minkä jälkeen poisto voidaan suorittaa.

Jos et pääse kirjautumaan

Jos olet poistanut sovelluksen tai menettänyt pääsyn tiliisi, pyydä poistoa sähköpostitse. Kirjoita meille tiliin rekisteröidystä sähköpostiosoitteesta, jotta voimme vahvistaa pyynnön ennen minkään poistamista.

Käsittelemme vahvistetut poistopyynnöt 30 päivän kuluessa.

Mitä säilytetään

Tilin poistaminen poistaa keskustelusi, tiedostosi ja kirjautumistietosi. Joitakin tietoja säilytetään, kirjanpitolainsäädännön edellyttämä laskutushistoria sekä tiedot, joita säilytetään turvallisuuden ja petosten torjunnan vuoksi. Tietosuojaselosteessamme kerrotaan, mitä tietoja säilytetään ja kuinka kauan.

Lue tietosuojaselosteemme