Brisanje računa i podataka

Pojedinačne razgovore, učitane datoteke ili cijeli DirectCase račun možete izbrisati u bilo kojem trenutku. Sve se briše iz vašeg profila, ova stranica pokazuje gdje.

Ova stranica odnosi se na web-aplikaciju DirectCase i mobilne aplikacije DirectCase (ID Android aplikacije ai.directcase.app).

Brisanje iz profila

Prijavite se i otvorite svoj profil. Ondje možete izbrisati pojedinačni razgovor, učitanu datoteku ili cijeli račun. Brisanjem računa uklanjate svoju prijavu zajedno s razgovorima i datotekama, a tu radnju nije moguće poništiti.

Ako imate aktivnu pretplatu, najprije je otkažite, brisanje računa blokirano je dok se pretplata naplaćuje. Profil → Otkaži pretplatu otkazuje je odmah, nakon čega brisanje prolazi.

Ako se ne možete prijaviti

Ako ste deinstalirali aplikaciju ili izgubili pristup svom računu, zatražite brisanje putem e-pošte. Pišite nam s e-mail adrese registrirane uz taj račun kako bismo mogli provjeriti zahtjev prije brisanja.

Provjerene zahtjeve za brisanje rješavamo u roku od 30 dana.

Što ostaje

Brisanjem računa uklanjaju se vaši razgovori, datoteke i prijava. Neki podaci ostaju sačuvani, povijest plaćanja koju zahtijeva računovodstveno zakonodavstvo te podaci koji se čuvaju radi sigurnosti i sprječavanja prijevara. Što se točno i koliko dugo čuva, propisuju naša Pravila o privatnosti.

Pročitajte naša Pravila o privatnosti