Paskyros ir duomenų ištrynimas

Bet kada galite ištrinti atskirus pokalbius, įkeltus failus arba visą DirectCase paskyrą. Viskas ištrinama iš Jūsų profilio, šiame puslapyje parodoma, kur.

Šis puslapis taikomas DirectCase žiniatinklio programai ir DirectCase mobiliosioms programoms (Android programos ID ai.directcase.app).

Ištrynimas iš profilio

Prisijunkite ir atidarykite savo profilį. Ten galite ištrinti pavienį pokalbį, įkeltą failą arba visą paskyrą. Ištrynus paskyrą, pašalinamas Jūsų prisijungimas kartu su pokalbiais ir failais; šio veiksmo anuliuoti negalima.

Jei turite aktyvią prenumeratą, pirmiausia ją atšaukite, kol vykdomas prenumeratos apmokestinimas, paskyros ištrynimas yra blokuojamas. Profilis → Atšaukti prenumeratą ją atšaukia iš karto, tuomet ištrynimas įvyksta.

Jei negalite prisijungti

Jei pašalinote programą arba praradote prieigą prie paskyros, ištrynimo galite paprašyti el. paštu. Parašykite mums iš el. pašto adreso, susieto su paskyra, kad galėtume patikrinti prašymą prieš ką nors ištrindami.

Patikrintus ištrynimo prašymus įvykdome per 30 dienų.

Kas išsaugoma

Ištrynus paskyrą, pašalinami Jūsų pokalbiai, failai ir prisijungimas. Kai kurie įrašai išsaugomi, atsiskaitymų istorija, kurią reikalauja saugoti apskaitos teisės aktai, ir duomenys, saugomi saugumo bei sukčiavimo prevencijos tikslais. Kas ir kiek laiko saugoma, nurodyta mūsų Privatumo politikoje.

Skaityti mūsų Privatumo politiką