Konta un datu dzēšana

Jūs jebkurā laikā varat dzēst atsevišķas sarunas, augšupielādētus failus vai visu savu DirectCase kontu. Viss tiek dzēsts no Jūsu profila, šajā lapā ir norādīts, kur.

Šī lapa attiecas uz DirectCase tīmekļa lietotni un DirectCase mobilajām lietotnēm (Android lietotnes ID ai.directcase.app).

Dzēšana no profila

Piesakieties un atveriet savu profilu. Tur varat dzēst atsevišķu sarunu, augšupielādētu failu vai visu kontu. Dzēšot kontu, tiek noņemta Jūsu pieteikšanās kopā ar sarunām un failiem, un šo darbību nevar atsaukt.

Ja Jums ir aktīvs abonements, vispirms to atceliet, kamēr norit abonementa norēķini, konta dzēšana ir bloķēta. Profils → Atcelt abonementu to atceļ nekavējoties, un pēc tam dzēšana tiek pabeigta.

Ja nevarat pieteikties

Ja lietotne ir atinstalēta vai zaudēta piekļuve kontam, pieprasiet dzēšanu pa e-pastu. Rakstiet mums no kontam reģistrētās e-pasta adreses, lai mēs varētu pārbaudīt pieprasījumu, pirms kaut kas tiek dzēsts.

Pārbaudītus dzēšanas pieprasījumus izpildām 30 dienu laikā.

Kas tiek saglabāts

Dzēšot kontu, tiek noņemtas Jūsu sarunas, faili un pieteikšanās dati. Daži ieraksti tiek saglabāti, norēķinu vēsture, ko pieprasa grāmatvedības tiesību akti, kā arī dati, kas tiek glabāti drošības un krāpšanas novēršanas nolūkos. Mūsu Privātuma politikā ir noteikts, kas tiek saglabāts un cik ilgi.

Lasīt mūsu Privātuma politiku