Konto ja andmete kustutamine

Saate igal ajal kustutada üksikuid vestlusi, üleslaaditud faile või kogu oma DirectCase'i konto. Kõik kustutatakse teie profiililt, see leht näitab teile, kust.

See leht kehtib DirectCase'i veebirakenduse ja DirectCase'i mobiilirakenduste kohta (Androidi rakenduse ID ai.directcase.app).

Kustutamine profiililt

Logige sisse ja avage oma profiil. Seal saate kustutada üksiku vestluse, üleslaaditud faili või kogu oma konto. Konto kustutamine eemaldab teie sisselogimise koos vestluste ja failidega ning seda ei saa tagasi võtta.

Kui teil on aktiivne tellimus, tühistage see kõigepealt, kuni tellimuse eest arveldatakse, on konto kustutamine blokeeritud. Profiil → Tühista tellimus tühistab selle kohe, misjärel kustutamine toimub.

Kui Te ei saa sisse logida

Kui olete rakenduse desinstallinud või kaotanud juurdepääsu oma kontole, taotlege kustutamist e-posti teel. Kirjutage meile kontoga seotud e-posti aadressilt, et saaksime taotlust enne kustutamist kontrollida.

Kinnitatud kustutamistaotlused täidame 30 päeva jooksul.

Mida säilitatakse

Konto kustutamine eemaldab teie vestlused, failid ja sisselogimise. Mõned andmed säilitatakse, arveldusajalugu, mida nõuab raamatupidamisseadus, ning andmed, mida hoitakse turvalisuse ja pettuste ennetamise eesmärgil. Mida täpselt ja kui kaua säilitame, kirjeldab meie Privaatsuspoliitika.

Loe meie Privaatsuspoliitikat